2021-04-15 07:46:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - A hosszú szélcsend után most hirtelen felpörögnek az események

Napi horoszkóp április 15-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ha nemrég valami miatt összezördültél a pároddal, a mai nap igazán kellemes helyzetet teremt a békülésre. A Mars pozíciója a magányosoknak ígér izgalmas új szerelmi tapasztalatokat!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ha azzal indítod a napjaidat, hogy a problémák miatt rágod magad, elszalasztod a boldog perceket. Pedig adódik bőven, lehet, hogy mostanság inkább az apró dolgokban, de azokban biztos hogy megtalálhatod!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nehezen kötelezed el magad, pontosabban nehezen tudsz ellenállni párod érzelmi zsarolásának. Pedig jó volna, ha nem az ő kedvéért, hanem saját érzései miatt adnád fel a szingli életet. Valószínűleg vágysz is rá, csak a félelmei visznek tévútra. Ne hagyd!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A hosszú szélcsend után most hirtelen felpörögnek az események. A Rák érdekes természet: érzékeny és változékony, mégis van valami állhatatos és sziklaszilárd a jellemében. Ma természeted mindkét oldala megnyilvánul, és akkor mutatsz erőt, vagy éppen lágyságot, amikor az szükséges.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Lesznek, akik már szinte sportot űznek abból, hogy kihasználják nagyvonalúságodat. Ne olvadj el, ha a kollégák a zsenialitásodat dicsérik, vagy azt hallod: ezt a feladatot csak te tudod jól megoldani. Biztos lehetsz benne, hogy csak a saját munkájukat akarják áttestálni. Ha a főnököd dicsér meg, az persze más…


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Állj a sarkadra, és ne vonulj vissza, ha a párod alaptalanul vádol. Egy kiadós veszekedés olyan, akár a biztonsági szelep: kiengedhetitek mindketten a gőzt, és utána nagyobb lesz a harmónia, mint valaha.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Talán még bizonytalan vagy abban, hogyan indulj tovább, de egy váratlan esemény megadja a választ. És amit akkor, szinte végig sem gondolva, a megérzéseidre hallgatva automatikusan teszel, az lesz a jó megoldás.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Érdemes ma végiggondolni az elmúlt időszak eseményeit: rá fogsz jönni, hogy milyen sokat tapasztaltál, tanultál és fejlődtél általuk. Mindannak a listája is jelentősen nőtt, amiért hálás lehetsz.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma valahogy megnyilvánulnak gyógyító képességeid. Vagy olyan tanácsokkal segítesz egy barátodnak, amelyek valóban kirángatják a nehéz helyzetből, vagy az saját életedben látod meg azokat az összefüggéseket, amelyek könnyebbé teszik a lelkedet.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Híres türelmedet akkor veszíted el, ha sürgetnek, illetve ha másokhoz kell alkalmazkodnod. Egyszerűbbnek tartod megcsinálni a többiek helyett is a munkát, mint hogy elmagyarázd, mit hogyan kell. Azt azért ne hagyd, hogy mások arassák le a babérokat!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Óriási lelkesedéssel veted magad egy új feladatba, de valahogy semmi nem megy olyan zökkenőmentesen, ahogyan pedig kívülről elképzelted. A fölösleges erőfeszítés, az önhajszolás azonban nem csak az erődet, de még az önbizalmadat is felemésztheti. Próbáld meg lazábban kezelni a dolgot.


Halak: II. 19. - III. 20.

A magánéleted elég kusza, mert nem tudsz dönteni. A boldogság titka most az, hogy adj: minél több szeretetet, gyengédséget, törődést. Mindaz a jó, amit mások életében okozol, visszaszáll rád is.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: